Advertising

یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل

یادگرفتن یک زبان جدید می تواند چالش برانگیز، خسته کننده و گاهی تقریبا غیرممکن به نظر برسد. اما راه های مختلفی برای آسان کردن یادگیری یک زبان جدید وجود دارد. امروزه بسیاری از افراد به دلایل مختلف قصد یادگیری زبان ترکی استانبولی را دارند و به نوعی می توان گفت این زبان در ایران محبوبیت زیادی پیدا کرده است.

برخی بخاطر سرگرمی، برخی بخاطر مهاجرت و عده ای دیگر بابت شغلی که دارند، به دنبال آموزش زبان ترکی استانبولی در منزل هستند. در مقاله پیش رو قصد داریم بهترین روش های یادگیری این زبان را به شما عزیزانی که امکان مراجعه حضوری به آموزشگاه ها ندارید، معرفی نماییم.

بهترین راه یادگیری زبان ترکی استانبولی

راه های مختلفی برای یادگیری ترکی استانبولی وجود دارد. یکی از آن ها شرکت در آموزشگاه ها است، اما از آن جایی که در حال مطالعه این مقاله هستید، یعنی امکان آموزش حضوری برایتان وجود ندارد. با این حال نیازی به نگرانی نیست، چون روش های بسیار زیادی وجود دارند که می توانید آن ها را جایگزین کنید.

یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل؛ به صورت خودآموز، شرکت در کلاس های آنلاین و یا کمک گرفتن از معلم خصوصی امکان پذیر است. همچنین می توانید این سه متد را به صورت همزمان پیش ببرید. در ادامه به صورت مفصل و جامع به شرح موارد گفته شده خواهیم پرداخت، پس لطفا همراه ما باشید.

چگونه زبان ترکی استانبولی یاد بگیرم؟

یادگیری زبان ترکی استانبولی آن طور که احتمالا از دور به نظر می رسد سخت نیست. فقط به تلاش مستمر و صبوری نیاز دارد. بهترین روش هایی که با کمک آن ها می توانید در هر سطحی که هستید (مبتدی، متوسط، پیشرفته) زبان خود را تقویت کنید را در ذیل آورده‌ایم.

از یادگیری آوای حروف شروع کنید

هنگام یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل، اولین کاری که باید انجام دهید، یاد گرفتن حروف است. آوای حروف زبان ترکی بسیار مهم هستند و باید آن ها را به خوبی بیاموزید. می توانید از دیکشنری یا ویدیوهای آموزشی رایگان استفاده کنید تا بر روی حروف و آوای آن ها مسلط شوید.

شرکت در کلاس های آنلاین

شرکت در کلاس هایی که تدریس به صورت مجازی انجام می گیرد، یکی از بهترین روش ها برای آموزش زبان ترکی استانبولی است. این کلاس ها را می توانید در منزل به راحتی شرکت کرده و با معلم خود از راه دور ارتباط داشته باشید.

از دوره های آموزشی استفاده نمایید

دوره های آموزشی با کلاس های آنلاین متفاوت می باشند. این دوره ها از قبل ضبط شده و شما می توانید در زمان دلخواه آن را تماشا کنید. به عبارت دیگر، دوره آموزشی ترکی استانبولی به صورت آفلاین می باشد و زمان یادگیری کاملا به خودتان بستگی دارد. در این روش اغلب امکان صحبت با معلم وجود نخواهد داشت و ارتباط به صورت یک طرفه می باشد.

کمک گرفتن از معلم خصوصی

شاید بتوان گفت تدریس خصوصی زبان ترکی استانبولی بهترین روش برای یادگیری باشد. اگر امکان خارج شدن از منزل را ندارید؛ معلم خصوصی به خانه شما آمده و یک کلاس عالی برایتان برگزار می کند. به این شکل هم از آموزش حرفه ای و حضوری بهره‌مند می شوید و هم می توانید تمام اشکالات خود را در لحظه از معلم خود پرسیده و رفع نمایید. همچنین زمان یادگیری در این روش کمتر خواهد بود، پس اگر عجله دارید حتما این گزینه را انتخاب کنید.

استفاده از برنامه های آموزش زبان ترکی استانبولی

با استفاده از این برنامه ها می توان همزمان مهارت های خواندن، نوشتن، گوش دادن و گفتار را توسعه داد. اپلیکیشن های معروف آموزشی مانند duolingo بسیار حرفه ای طراحی شده اند و به صورت اصولی می توانید با کمک آن ها زبان دلخواهتان را به صورت خودآموز در فضایی جذاب یاد بگیرید.

استفاده از کتاب های آموزش ترکی استانبولی

کتاب های بسیاری در بازار وجود دارد که آموزش زبان ترکی استانبولی در آن ها به صورت فارسی تدریس شده است تا حتی افراد مبتدی نیز بتوانند از آن ها کمک بگیرند. البته توصیه می شود این کتاب ها را در کنار دوره یا کلاس های آنلاین پیش ببرید.

تعامل با افراد ترک زبان

امروزه اپلیکیشن هایی وجود دارند که با کمک آن ها می توانید با افراد مختلف در سراسر دنیا ارتباط بگیرید. در این برنامه ها به صورت چت یا تماس تصویری می توانید با فردی که زبان مادری او ترکی استانبولی است به معاشرت پرداخته و مکالمه خود را تقویت نمایید. این روش برای افرادی که در این زبان به حد متوسط رسیده اند، مناسب می باشد.

هر روز تعداد معینی از کلمات را حفظ کنید

به یادگیری تعداد معینی واژه به صورت روزانه و استفاده از این کلمات در جملات عادت کنید. شما می توانید از روش های مختلفی برای این منظور استفاده نمایید. برای مثال همیشه یک دفترچه یادداشت و خودکار همراه خود داشته باشید. اگر کلمه جدیدی شنیدید یا خواندید، بلافاصله آن را یادداشت نمایید. سپس از این کلمات در مکالمات خود استفاده کنید. یادگیری اصطلاحات روزمره و مهم را نیز فراموش نکنید. اگر آنچه را که یاد می گیرید در مکالمات خود به کار ببرید، واژگان در ذهنتان به راحتی ثبت خواهند شد.

با خود مکالمه کنید!

شب ها هنگام خواب ساعات شلوغی برای گفتگوهای درونی و ذهنی است. سعی کنید این مکالمات را به زبان ترکی استانبولی انجام دهید. حتی می توانید دقایقی از روز در مقابل آینه بایستید و با خود به زبان مورد نظر صحبت کنید. این روش در یادگیری ترکی استانبولی کمک بسیاری به شما خواهد کرد، پس آن را دست کم نگیرید.

گوش دادن به آهنگ های ترکی استانبولی

صداهای ریتمیک همیشه تاثیر بیشتری روی مغز می گذارند. تکرار کلمات با همان ریتم و شنیدن صدای خود در هنگام گوش دادن به آهنگ، شما را در زمینه یادگیری زبان ترکی استانبولی تشویق می کند. هنگام گوش دادن به موزیک ترجمه آن را نیز در مقابل چشمان خود داشته باشید. تمام کلمات را با ترجمه یاد بگیرید. سپس در طول روز مجددا آهنگ را گوش داده و درصورتی که معنای کلمه ای را بخاطر نیاوردید، مجددا ترجمه آن را بخوانید.

نکات مهم در یادگیری ترکی استانبولی

هنگام یادگیری زبان ترکی استانبولی در خانه، نکات مهمی وجود دارد که حتما باید به آن ها توجه کنید:

صبور باشید

در نظر داشته باشید که یادگیری یک زبان همانند قدم گذاشتن در دنیای کاملا جدید است و مدتی طول می کشد تا به آن عادت کنید. این مسیر ممکن است شما را گاهی خسته و ناامید کند؛ اما در هر شرایطی ادامه دهید. نباید در ابتدای مسیر به دنبال نتیجه خارق العاده باشید. صبور باشید، به شما اطمینان می دهیم در انتهای مسیر به نتیجه دلخواه خود خواهید رسید.

از اشتباه کردن نترسید

اشتباه گفتن برخی کلمات و جملات هنگام یادگیری یک زبان جدید کاملا طبیعی است. نیازی نیست خود را سرزنش کنید. به یاد داشته باشید که تا زمانی که اشتباه نکنید، چیزی یاد نخواهید گرفت. اشتباه کردن نشانه شجاعت است و پس از مدتی به بالا رفتن اعتماد به نفستان نیز کمک می کند.

برنامه ریزی کنید

اگر به صورت خودآموز قصد یادگیری زبان ترکی استانبولی را دارید، حتما در ابتدای مسیر یک برنامه ریزی دقیق داشته باشید و روند پیشرفت خود را با آن بسنجید.

هر روز زبان بخوانید

در کمترین حالت سعی کنید روزانه 15 الی 30 دقیقه زبان بخوانید. مطالعه روزانه منظم حتی به مقدار کم، از مطالعه پراکنده با زمان های طولانی بهتر است.

این نکات هرچند کوچک و سطحی بنظر می رسند، اما تاثیر شگفت انگیزی در آموزش ترکی استانبولی دارند. در هر شرایطی به آن ها پایبند بمانید تا بتوانید به نتیجه ای که می خواهید برسید.

آموزش ترکی استانبولی چقدر طول می کشد؟

به گفته متخصصان زبان، شما می توانید در عرض چند هفته به سادگی با یک زبان ارتباط برقرار کنید و در عرض چند ماه آن زبان را با جزئیات بیاموزید. فقط باید به صورت روزانه و مستمر تلاش نمایید. اگر قصد مهاجرت یا شرکت در آزمون های دانشگاهی ترکیه دارید و می خواهید در زمان کوتاهی این زبان جذاب را یاد بگیرید، توصیه می کنیم از معلم خصوصی ترکی استانبولی کمک بگیرید. معلم می تواند به صورت فشرده زبان ترکی را کامل و جامع در مدت زمان کوتاه تری نسبت به سایر روش ها به شما آموزش دهد.

سخن پایانی

آموختن زبان های مختلف راهی عالی برای ارتباط با جامعه جهانی است. اگرچه ممکن است دشوار به نظر برسد، اما با روش های یادگیری اصولی می توانید در زمان مناسبی زبان دلخواه خود را یاد بگیرید. یادگیری زبان ترکی استانبولی در منزل نیز نیاز به تلاش و صبوری دارد. در این مسیر آزمون و خطای زیادی خواهید داشت، بدانید که این یک امر طبیعی است و نباید ناامید شوید. در نهایت امیدواریم روش های معرفی شده در این مقاله به شما کمک کند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن